|
Post by Admin on Jul 2, 2017 18:51:53 GMT
Drage kolege, Na ovom Boardu možete preneti ostalim kolegama primere dobre prakse koji su nastali tokom implementacije projekta ili u JLS u kojima radite tokom projekta. Radujemo se primerima koje ćemo ovde moći da vidimo. Pozdrav, Marko
|
|
|
Post by tatjanapk on Sept 1, 2017 18:54:59 GMT
Drage koleginice i kolege, U prilogu dostavljam upitnike o ispitivanju obrazovnih potreba službenika i rukovodilaca u gradskoj upravi grada Pančeva, koje je 2013. godine pripremila g-đa Marija Ćurčin, službenik za upravljanje ljudskim resursima u gradskoj upravi Pančeva. Marija je razvila dva upitnika - za službenike u gradskoj upravi i za rukovodioce užih organizacionih jedinica. Na osnovu njih je u gradskoj upravi Pančeva pripremljena i usvojena prva Analiza sa rezultatima istraživanja obrazovnih potreba za jednu lokalnu samoupravu u Srbiji. Nadam se da će vama i vašim pilotima-JLS, uz odličan upitnik koji je razvila Tijana, i ovi upitnici biti korisni. Marija Ćurčin je dala saglasnost da se upitnici koriste i u drugim gradovima i opštinama, uz navođenje autora odnosno grada u kojem su upitnici nastali. Pozdrav, Tanja
|
|
vesnak
New Member
Drage kolege,
|
Post by vesnak on Sept 4, 2017 7:22:38 GMT
Draga Tanja,
Hvala puno. Pored ispitivanja potreba za obukama Panceva, mogu se takodje koristiti popunjeni Upitnici iz Kraljeva, koji se nalaze na Forumu. Tako da sada imamo dva primera dobre prakse koji mogu da se koriste.
Veliki pozdrav,
Vesna
|
|
|
Post by tatjanapk on Sept 11, 2017 16:38:00 GMT
Dragi svi, Skupština grada Pančeva usvojila je Strategiju komunikacije za 2017-2020, koja obuhvata i aktivnosti utvrđene modelom našeg plana komunikacije u oblasti ljudskih resursa. Strategija komunikacije sa pripadajućim aneksima dostupna je na zvaničnom sajtu grada Pančeva (link vam dostavljamo - dokument je suviše obiman za upload). Za gradove sa većim ambicijama (i odgovarajućim ljudskim i tehničkim resursima) mislimo da ova Strategija može da bude istinski primer dobre prakse. www.pancevo.rs/dokumenta/strateska-dokumenta/Pozdrav, Marko i Tanja
|
|
|
Post by tatjanapk on Oct 2, 2017 10:12:50 GMT
Dragi svi,
Htela sam da postujem za sve nas tri grafički sredjena modela za prvi newsletter, što je većini projektna obaveza (za slučaj, naravno, da newsletter već niste pripremili). Ta tri modela sam dobila od svoje drugarice, communication expert-a sa decenijskim iskustvom u radu sa opštinama - Danijele Šever Radovanović. Naravno, tekst u ovim modelima je na engleskom - mi pišemo na srpskom, potrebno je dodati naše forografije iz opština i naravno, neko ko se bolje razume od mene bi trebalo da na mapi Srbije označi sve gradove i opštine u kojima se sprovodi projekat - to bi moglo da ide na prvu stranu svih naših newsletter-a. N ažalost fajlovi su suviše veliki tako da mogu samo da ih pošaljem mailom. Kome trebaju ovi templates, neka mi se javi na mail.
Pozdrav,
Tanja
|
|