|
Post by markop on Jun 2, 2017 12:32:51 GMT
Drage kolege, U prilogu je primer definisanih radnih ciljeva u slučaju kada imate oskudni opis poslova radnog mesta. Isto kao i u primeru za dobro definisan opis, naveo sam malo više radnih ciljeva kako biste imali veću fleksibilnost u održavanju obuka. Kao što je Vesna juče pisala, bitno je da se usaglasimo sa ovim primerima tako da slobodno pišite ukoliko smatrate da nešto treba dodati, izmeniti ili sl. Pozdrav Marko Primer radnih ciljeva - na osnovu loseg op....docx (18.56 KB)
|
|
|
Post by Katarina Milanovic on Jun 5, 2017 13:20:16 GMT
Dragi Marko,
Meni je ovaj primer sasvim ok.
Predlazem da napravimo i varijantu loseg opisa radnih ciljeva. Uporedni pregled dobro i lose definisanih radnih ciljeva ce jasno pokazati kako treba, a kako ne treba. To bi se moglo odraditi za ova dva primera, nema potrebe neke nove uvoditi.
Eto, to je moj mali doprinos.
Hvala puno i pozdrav.
Katarina
|
|
vesnak
New Member
Drage kolege,
|
Post by vesnak on Jun 6, 2017 14:39:24 GMT
Da i ja se slazem da je ovo dobar primer.
Što se tice loše definisanih ciljeva, ukoliko je komplikovano da radimo uporedni metod, predlažem da Marko i Milena po bulitima najveće greške prilikom definisanja radnih ciljeva i da ih postave ne forum kako bismo svi mogli da prepoznamo lose definisan cilj.
Šta mislite?
Pozdrav,
Vesna
|
|
|
Post by Katarina Milanovic on Jun 7, 2017 8:17:07 GMT
Draga Vesna i ostali,
Moj predlog za lose definisane ciljeve nije bio zbog nas, vec zbog JLS. Mislim da bi isti cilj, definisan na dobar i los nacin, njima koristio u sagledavanju pristupa.
Pozdrav.
Katarina
|
|
|
Post by markop on Jun 8, 2017 8:41:53 GMT
|
|
vesnak
New Member
Drage kolege,
|
Post by vesnak on Jun 8, 2017 9:33:36 GMT
Da za JLS bi svakako uporedni pristup bio znacajan. Slazem se i da se ovaj material koristi uz prakticne vezbe na obukama.
Pozdrav,
Vesna
|
|