|
Post by Admin on Apr 6, 2017 16:08:20 GMT
Welcome to your new ProBoards forum! We have numerous resources available to help you get started. ProBoards Help GuideCheck out our online help guide for answers to the most common questions. This guide includes details for managing your account, customizing your forum, and much more, all in an easy-to-read format. Forum Admin PanelYour forum admin panel helps you control all of your forum's settings. From adding new boards for your visitors to post in to creating member groups, the admin panel has everything you need. Theme LibraryBrowse the numerous free themes created by the ProBoards community and install them on your forum with a single click. You can also create one yourself in your forum's admin panel! Plugin LibraryLooking to add a new feature to your forum? Check out the hundreds of free plugins that are available. Need More Help?If you need any help getting your forum set up, our team is available seven days a week to answer your questions over at the ProBoards Support Forum. Let us know how we can help! Thank you for choosing ProBoards! The ProBoards Team
|
|
|
Post by tijanap on Aug 30, 2017 18:50:07 GMT
Poštovane koleginice i poštovane kolege, Pre nekoliko trenutaka sam sa svoje privatne mejl adrese poslala na vaše imejl adrese sledeći link: docs.google.com/forms/d/1bPOJDS7BqErcA_7pR5mMevjsf8vI_6eVRGhgRPvGqOA/edit?usp=sharingNadam se da sam vam uspešno dodelila pristup google anketi koja je kreirana, odnosno ovlašćenja da anketu kao saradnici menjate, preuzimate i sl. Ova anketa je zapravo prepisan obrazac 4.3.2. Upitnik za analizu potreba za stručnim usavršavanjem, jedina razlika je što će upitnik ići u elektronskom formatu i rezultati se mogu pogledati putem google anketa i kopirati u Excel. Dakle, olakšava popunjavanje i eliminiše potrebu za unošenjem podataka. Nisam sigurna da sam uspela svima da dam pristup (nekoliko imena sam više puta ukucavala) pa vas molim da pogledate. Moguće je da ovaj format ankete dozvoljava ograničen broj saradnika pa da nisam uspela sve vas da uključim. Još uvek nisam iskusan korisnik pomenutih formulara pa je ovo danak neiskustvu. U slučaju da ovaj pristup nije moguć, a ukoliko želite da koristite elektronski format ankete stojim vam na raspolaganju za sva potrebna obrazloženja. U najgorem slučaju možemo ponovo da prekucamo formular, zaista nije strašno i ne zahteva puno vremena. S poštovanjem, Tijana
|
|
|
Post by sladjanakk on Aug 31, 2017 9:06:09 GMT
Draga Tijana,
Upitnik je super, svaka cast.
Omogucila si nam pravi pristup tj pristup dokumentu u kome mogu da se menjaju i dodaju pitanja, a ne formularu koji treba online popuniti. Sacuvala sam ga na svom Google nalogu, ali sada pokusavam da otkrijem kako si sherovala link. Kako ni ja nisam mnogo vicna google alatima, a verujem da ce biti problema i u JLS, bilo bi dobro ako bi neko, koje vise radio sa ovom vrstom online upitnika, da kratke instrukcije.
Logicno bi bilo da svaki projektni grad postavi upitnik na nekoj svojoj gmail adresi sa koje bi bili poslati linkovi za popunjavanje. Ispravite me ako gresim.
Hvala jos jednom,
Pozdrav,Sladjana
|
|
|
Post by Sonja Cveticanin on Sept 27, 2017 20:02:36 GMT
Upitnik je odlicno formulisan i online popunjavanje olaksava sve...pokusali smo da primenimo u Pirotu i pokusaj je bio neuspesan...i dalje je u ovoj JLS sve sto se radi na kompjuteru a kamoli online veliki stres za zaposlene i odluka uprave u Pirotu je da se ipak upitnik popunjava na papiru. U tom smislu bice mnogo vise posla i obrade, te molimo i SE da obrati paznju na to prilikom izvestavanja a tako i prilikom preporuka i iskustava za naredne projekte - ''online je veliki stres'' - citat zapsolenih u Pirotu. Svaka cast za kolege koje su uspele da urade sa svojim JLS i zaposlenima online ankete. Pozdrav iz Pirota Bane i Sonja
|
|